Kesadilija (Quasadilla)su vištiena

 (1)
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite FAJITA prieskonių mišiniu, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.

Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant TACO padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.

Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.

Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į padėklą.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.

Patarimas!

Supjaustykite kesadiliją smulkesniais gabaliukais ir patiekite kaip užkandą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :