Keptos rudmėsės

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
4.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Rudmėsių kepurėles kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite. Pavoliokite plaktame kiaušinyje, tada miltuose ir kepkite svieste, kol gražiai apskrus. Iškepusias pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Rudmėsės
100 g Sviestas
2 šaukštas Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
100 g Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :