Keptos kriaušės su pelėsiniu sūriu

Keptos kriaušės su pelėsiniu sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kriaušes perpjaukite per pusę, išskobkite sėklas.

Kriaušes aptepkite bruknių uogienę, į duobutę įberkite žiupsnelį smulkintų riešutų ir uždėkite pusę riekelės sūrio.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Apibarstykite cinamonu ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kriaušės
2 šaukštas Graikiniai riešutai
80 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
2 šaukštas Bruknių uogienė
1 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :