Keptos krevetės, apelsinų padaže

Keptos krevetės, apelsinų padaže
Keptos krevetės, apelsinų padaže
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Išlukštentas krevetes nuplaukite, nusausinkite ir apviliokite miltuose.

Į keptuvėje įkaitintą sviestą suberkite krevetes ir maišant kepkite 3-4 minutes.

Supilkite apelsinų sultis. ir muskato riešutus. Maišant kepkite kol užvirs.

Supilkite grietinėlę ir palaukite kol užvirs.

Patiekite su česnakiniu batonu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Krevetės
2 šaukštas Miltai
2 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Citrinų sultys
0,5 puodelis Apelsinų sultys
0,5 puodelis Grietinėlė
0,5 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :