Keptos dorados

© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išdorotas žuvis įtrinkite druska, pipirais ir aliejumi.

Į vidų prikiškite citrinos riekelių su plėšytomis mėtomis ir smulkintomis citrinžolėmis.

Žuvis dėkite tarp grotelių ir kepkite ant vidutinės kaitros žarijų apie 15–20 minučių.

Svarbu nepamiršti vartyti!

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Dorados
2 šaukštas Aliejus
1 vnt. Citrinos
2 vnt. Citrinžolės
žiupsnelis Mėtos
pagal skonį Druska
žiupsnelis Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :