Keptos česnakinės cukinijos

Svarbiausia išsirinkti jaunas cukinijas, kurių odelė minkšta, o sėklos dar nesubrendusios ir labai mažos.
Keptos česnakinės cukinijos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukinijas gerai nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite išilgai per pusę.

Pabarstykite druska, pipirais. Prieskonius įtrinkite.

Aliejų sumaišykite su išspaustu česnaku, smulkiai pjaustytu mairūnu, petražolėmis, kalendromis ir rozmarinais.

Cukinijas sudėkite į kepimo indą pjūvio puse į viršų.

Tolygiai užpilkite žalumynų su aliejumi.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Cukinijos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
6 šaukštas Aliejus
4 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Mairūnai
1 šaukštas Kalendros
1 šaukštas Petražolės
1 šaukštelis Rozmarinai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :