Keptos bulvės su raudonikiais

Šiam patiekalui galite naudoti ir kitokius grybus - baravykus, voveraites, pievagrybius.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šviežias bulves gerai nušveiskite šepetėliu, nuplaukite, supjaustykite ketvirčiais ir iškepkite su aliejumi orkaitėje.

Grybus nuvalykite ir nuplaukite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite supjaustytus svogūnus, raudonikius ir prieskonius. Kepkite ant nedidelės ugnies, kol grybai iškeps. Pabaigoje sudėkite iškepusias bulves ir dar truputį pakepkite, kad susimaišytų skoniai.

Baigiant kepti apibarstykite krapais ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Bulvės
6 vnt. Raudonikiai
2 vnt. Svogūnai
100 g Sviestas
1 vnt. Lauro lapai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
2 šaukštas Aliejus kepimui
žiupsnelis Krapai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :