Keptos baklažanų riekelės KITAIP

Keptos baklažanų riekelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažaną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.

Puode įkaitinkite aliejų (įmeskite baklažano gabaliuką, jei ims burbuliuoti, temperatūra tinkama).

Suberkite baklažanus ir virkite apie 15-17 minučių, kol baklažanai gražiai pagels.

Išgriebkite kiaurasamčiu ir suberkite ant didelės lėkštės, ištiestos popieriniu rankšluosčiu.

Dubenėlyje sumaišykite actą su išspaustu česnaku, druska ir smulkiai pjaustyta aitriaja paprika.

Kiek atvėsusius baklažanus sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite aštraus padažo. Gerai išmaišykite.

Taip paruoštus baklažanus galima valgyti iš karto arba po kelių dienų (laikyti uždengus šaldytuve).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Baklažanai
3 šaukštas Vynuogių actas
0,5 šaukštas Druska
3 skiltelė Česnakai
1 vnt. Aitrioji paprika
Porcijos: 4
Sudėtingumas :