Kepti, vištiena įdaryti pievagrybiai

Atrinkite pievagrybius, didžiausiomis kepurėlėmis.
Kepti, vištiena įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išpjaukite kotelius ir juos smulkiai supjaustykite.

Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska ir pipirais.

Sūrį sutarkuokite, virtą arba keptą vištieną smulkiai supjaustykite.

Sumaišykite smulkintus pievagrybių kotelius, vištieną ir sūrį su majonezu.

Įdarą dėkite į kepurėles.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

16 vnt. Pievagrybiai
100 g Vištiena
80 g Fermentinis sūris
1 šaukštas Majonezas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :