Kepti pievagrybiai su sūriu – per 30 minučių

Labai greitai paruošiamas, paprastas, bet labai skanus užkandis.
Kepti pievagrybiai su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite, išpjaukite kotelius.

Į kepurėles įdėkite po mažos vyšnios dydžio sviesto gabaliuką.

Pabarstykite pipirais, druska, čiobreliais ir rozmarinais.

Į kiekvieną įberkite pusę šaukštelio kietojo sūrio.

Ant viršaus uždėkite didelės vyšnios dydžio mocarelos gabaliuką.

Įdarytas kepurėles glaudžiai sudėkite į kepimo indą (geriau kiek aukštesniais kraštais).

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

16 vnt. Pievagrybiai (didesni)
4 šaukštelis Sviestas
8 šaukštelis Kietasis sūris
200 g Mocarelos sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Čiobreliai
pagal skonį Rozmarinai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :