Kepti kalakutų sparneliai su majonezo marinatu

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kalakutų sparnelius nuplaukite. Majonezą sumaišykite su susmulkintu česnaku, įberkite druskos, pipirų, įtrinkite mėsą ir marinuokite apie 3 val.

Sparnelius sudėkite į aliejumi pateptą skardą, uždenkite folija ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 1 val. Tada padidinkite temperatūrą iki 200 °C, foliją nuimkite ir pakepkite dar 20–30 min.

Patiekite su vaisių arba daržovių salotomis, konservuotais obuoliais arba slyvomis, bulvių koše.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kalakutų sparneliai
100 g Majonezas
3 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :