Kepti įdaryti burokėliai ir svogūnai

Nustebinkite šeimyną orkaitėje keptais burokėliais ir svogūnais su įdaru.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus nulupkite, o jų vidų išskobkite (krašteliai neturi likti labai ploni). Tą patį padarykite su burokėliais (pasirinkite panašaus dydžio svogūnus ir burokus).

Išskobtą svogūnų ir burokėlių masę susmulkinkite ir apkepkite svieste. Sudėkite į dubenį. Sumaišykite su sūriu ir jogurtu, pagardinkite druska bei pipirais.

Berkite džiūvėsėlius, kol gausite tirštą, tvirtą įdarą. Jį sudėkite į išskobtus svogūnus ir burokėlius. Kepimo indą patepkite sviestu, išdėliokite įdarytas daržoves ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Svogūnai
4 vnt. Burokėliai
2 šaukštas Sviestas
340 g Čederio sūris
125 ml Jogurtas (natūralus)
sauja Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai