Kepti burokėliai su fetos sūrio padažu

Ar kada nors mėginote iškepti žalią burokėlį? Jeigu ne, verta pamėginti. Galite kepti ant grotelių arba orkaitėje.
Kepti burokėliai su fetos sūrio padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius kruopščiai nuplaukite ir nenulupę supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.

Į dubenį įpilkite truputį aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir smulkintų rozmarinų.

Burokėlių griežinėlius pamirkykite šiame aliejuje (arba apšlakstykite), tada sudėkite ant folija išklotų grotelių arba kepimo popieriumi išklotos skardos.

Ant grotelių kepkite 5–10 minučių, orkaitėje – 25 minutes (temperatūra – maždaug 225 ºC).

Paruoškite padažą. Kambario temperatūros fetos sūrį sumaišykite su susmulkintu svogūnu, aliejumi ir čiobreliais. Patiekite su keptais burokėliais.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Burokėliai
50 ml Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Druska
pagal skonį Juodieji pipirai
žiupsnelis Rozmarinai
Padažui
150 g Fetos sūris
0,5 vnt. Raudonieji svogūnai
2 šaukštelis Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :