Keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys

 (4)
Keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustais česnakais ir palikite kelioms minutėms.

Morkas nuskuskite, jei didesnės, perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir aptepkite medumi, palikite kelioms minutėms.

Į vieną dubenį sudėkite vištieną, morkas, nuplautus pievagrybius ir išmaišykite su grūdėtomis garstyčiomis.

Viską suberkite į sviestu išteptą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų sparneliai
16 vnt. Pievagrybiai
10 vnt. Morkos (mažos)
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštas Medus
2 šaukštas Garstyčios
3 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :