Keptas viščiukas su Provanso žolelėmis ir medumi

Aromatingas viščiukas šventiniam stalui.
Viščiukas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Viščiuką iš išorės ir iš vidaus įtrinkite druska ir pipirais.

Iš išorės ir iš vidaus ištrinkite mišiniu iš sviesto, Provanso žolelių ir medaus.

Į vidų sudėkite bazilikus, rozmariną ir čiobrelius.

Palikite pusvalandžiui pastovėti.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 min.

Patiekite apšlakstytą alyvuogių aliejumi ir apibarstytą jūros druska.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Viščiukas
sauja Bazilikai
sauja Rozmarinai
sauja Čiobreliai
50 g Sviestas
2 šaukštas Medus
2 šaukštas Provanso žolelės
žiupsnelis Rupi jūros druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :