Keptas triušis su garstyčiomis

Keptas triušis su garstyčiomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Prieš kepant triušį keliose vietose įpjaukite - paskui bus lengviau supjaustyti.

Triušį pabarstykite pipirais, druska,čiobreliais ir įtrinkite prieskonius. Storai aptepkite garstyčiomis.

Dėkite į kepimo indą. Įpilkite truputį vandens, įdėkite sviesto ir kepkite 1,5 valandos iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos aptepkite triušį grietine ir padidinkite temperatūrą iki 200 laipsnių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Triušiena
1 indelis Garstyčios
4 šaukštas Grietinė
50 g Sviestas
šaukštelis Čiobreliai
1 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :