Keptas kamemberas su česnaku ir rozmarinais

 (3)
Keptas kamemberas su česnaku ir rozmarinais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą išsukite su pjaustytomis česnakų skiltelėmis, rozmarinais ir medumi.

Kamembero sūrio viršų įpjaukite smulkiais rombais ar kvadratėliais.

Mišiniu aptepkite kamembero sūrį, likutį uždėkite ant sūrio viršaus.

Sūrį suvyniokite į kepimo foliją ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kamembero sūris
1,5 šaukštas Sviestas
1 šaukštelis Medus
3 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Rozmarinai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :