Keptas batonas su midijų ir grybų įdaru

Gardų patiekalą orkaitėje galite iškepti iš mėgstamų bandelių ar batono. Puikus užkandis iškyloje ar kelionėje.
Keptas batonas su midijų ir grybų įdaru
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Nuvalykite, supjaustykite grybus ir pakepinkite keptuvėje išlydę šiek tiek sviesto.

2. Nupjaukite batono viršų ir išgramdykite minkštimą. Minkštimą dėkite į virtuvinį kombainą, pridėkite lydyto sviesto, sutrintų česnakų, kapotų
petražolių ir išmaišykite.

3. Sudėkite midijas ir gybus, lengvai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.

4. Mišiniu įdarykite batoną ir uždenkite nupjautu viršumi.

5. Batoną suvyniokite į foliją, kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje maždaug 10 minučių. Leiskite atvėsti.

6. Batoną tiekite supjaustę riekelėmis su gaiviomis salotomis.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Batonas
150 g Midijos
400 g Pievagrybiai
200 g Sviestas
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :