Kepta tilapijos filė su Pico de Gallo

 (1)
Kepta tilapijos filė su Pico de Gallo
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite marinatą su alyvuogių aliejumi.

Žuvį pabarstykite druska, pipirais ir išspauskite pusės citrinos sultis. Patepkite marinatu ir palikite pastovėti pusę valandos.

Pico de Gallo paruošimui: Supjaustykite vyšninius pomidorus ir ridikėlius skiltelėmis. Nulupkite agurką ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite daržoves (kartu su svogūnu ir aitriosiomis paprikomis) ir pabarstykite druska, pipirais, užpilkite aliejaus. Išspauskite citrinos sultis, pagal skonį.

Pakepkite žuvį karštoje kepsninėje apie 1,5 min. iš abiejų pusių.

Patepkite su Pico de Gallo.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :