Kepta plekšnė su prieskoninėmis žolelėmis

 (4)
Kepta plekšnė su prieskoninėmis žolelėmis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvalykite žuvį ir nusausinkite su popieriniais rankšluosčiais.

Pabarstykite prieskoniais ir palikite pastovėti apie 15 min.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų su sviestu.

Žuvį apvoliokite miltuose ir kepkite iš abiejų pusių po 4–5 min.

Patiekite su šviežiomis bulvėmis ir likusia sviesto dalimi.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 - 8 vnt. Plekšnės
2 - 3 šaukštas SANTA MARIA žuvies prieskoninių žolelių mišinys
7 šaukštas Miltai
50 g Sviestas
3 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :