Kepta plekšnė su prieskoninėmis žolelėmis

 (4)
Kepta plekšnė su prieskoninėmis žolelėmis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvalykite žuvį ir nusausinkite su popieriniais rankšluosčiais.

Pabarstykite prieskoniais ir palikite pastovėti apie 15 min.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų su sviestu.

Žuvį apvoliokite miltuose ir kepkite iš abiejų pusių po 4–5 min.

Patiekite su šviežiomis bulvėmis ir likusia sviesto dalimi.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 - 8 vnt. Plekšnės
2 - 3 šaukštas SANTA MARIA žuvies prieskoninių žolelių mišinys
7 šaukštas Miltai
50 g Sviestas
3 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :