Kepta, moliūgais įdaryta višta

Kepta, moliūgais įdaryta višta
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išdarinėtą, nuplautą ir nusausintą vištą iš išorės ir vidaus įtrinkite išspaustu česnaku, druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu, čiobreliais ir rozmarinais.

Paruoškite įdarą. Moliūgą sutarkuokite. Į košę sudėkite kiaušinį, suberkite maltus džiūvėsėlius, cinamoną, tarkuotą apelsino žievelę, razinas ir sviestą. Viską labai gerai išmaišykite.

Koše įdarykite vištą ir užsiūkite.

Vištą dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą.

Po višta pastatykite kepimo indą su vandeniu.

Kepkite apie 1,5 valandos iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Čiobreliai
1 šaukštelis Rozmarinai
Įdarui
1 stiklinė Moliūgų tyrė
0,5 stiklinė Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Sviestas
sauja Razinos
žiupsnelis Druska
0,5 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Apelsino žievelė
Porcijos: 8
Sudėtingumas :