Kepta menkė su bulviniais drugeliais

 (1)
Autorius: Ramunė M.
Gardu ir gražu. Paprasta ir greita.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Menkę nuvalom, išdarinėjam ir supjaustom kepsniais. Papipirinam, padruskinam ir apšlakstom citrinos sultimis. Dedam į kepimo indą, ant viršaus dedam pusžiedžiais supjaustytus ir truputį su česnakėliu pakepintus svogūnus. Dar truputis druskos ir pipirų.

Blyneliams bulves sutarkuojame smulkesne, nei burokine tarka ( bet ne pačia smulkiausia), truputį nusunkiame, mušame kiaušinį, beriam druskos, pilam svogūnus, gerai išmaišom ir dedam į keksiukų formeles. Kepam orkaitėje apie 25 minutes 180C temp.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Menkė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Citrinos
2 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
Blyneliams:
6 vnt. Bulvės
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
1/2 vnt. Svogūnai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :