Kepta lašiša su rausvaisiais pipirais

Kepta lašiša su rausvaisiais pipirais
© Santa Maria
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Išimkite iš žuvies kaulus ir supjaustykite ją į 4 lygias dalis. Ištepkite kreminiu sūriu, pabarstykite baltaisiais pipirais, druska ir tarkuotu imbieru, apipilkite žaliosios citrinos sultimis.

Tada sutrinkite rankomis rausvuosius pipirus ir pabarstykite ant viršaus. Uždengę žuvį folija, kepkite 10–15 min., priklausomai nuo jos minkštumo arba taip, kaip mėgstate. Baigę kepti, pabarstykite laiškiniais česnakais ir patiekite su šiltais špinatais.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą