Kepta antis su obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoštą kepimui antį nuplaukite ir išdžiovinkite. Pasūdykite, pabarstykite pipirais ir kepkite orkaitėje, kartkartėmis paliedami ją išsiskiriančiomis sultimis. Obuolius supjaustykite ketvirčiais ir išėmę antį iš orkaitės prikimškite jų vidun. Toliau kepkite, laistydami pačios anties sultimis.

Grietinę sumaišykite su smulkintais riešutais. Po pusantros valandos antį vėl išimkite iš orkaitės, ištepkite grietine su riešutais ir toliau kepkite iki galo. Papuoškite antį žalumynais ir pomidorų griežinėliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Antis
500 g Obuoliai
1 stiklinė Grietinė
100 g Riešutai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Raudonieji pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :