Kepta antis su apelsinais

 (15)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
1.7059 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuvalytos daržovės stambiai sutarkuojamos ir apkepinamos svieste kartu su išdarinėta nepjaustyta antimi. Po to ji dedama į keptuvą, užpilama vynu ir kepama orkaitėje, kol išgaruoja vynas.

Tada supilamas sultinys, pasūdoma ir kepama, kol antis suminkštėja. Baigiant kepti, antis užbarstoma miltiniu cukrumi ir paskrudinama.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Antis
50 g Sviestas
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 stiklinė Baltas saldus vynas
1 stiklinė Sultinys
3 vnt. Apelsinai
1 šaukštas Krakmolas
1 šaukštelis Cukraus pudra
1 žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :