Kepsninėje keptas upėtakis

Kepsninėje keptas upėtakis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išdorotą žuvį nuplaukite ir nusausinkite.

Pabarstykite ją prieskoniais, druska ir pipirais. Po to, įdarykite pomidorais, svogūnais ir citrina.

Kepkite žuvį su tam skirtomis grotelėmis kepsninėje apie 20–25 min.

Žuviai iškepus, pabarstykite žviežiais krapais ir druska, jei mėgstate sūriau.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Upėtakiai
0,5 pakelis SANTA MARIA tradiciniai žuvies prieskoniai
pagal skonį SANTA MARIA akmens druska
1 vnt. Pomidorai
1 vnt. Raudonieji svogūnai
1 vnt. Citrinos
pagal skonį Krapai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :