Kepenėlių kotletukai

© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kepenėles išmirkykite piene, nuimkite plėvės, sumalkite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinti svieste.

Į gautą masę įmuškite kiaušinius, suberkite druską, pipirus, po truputį suberkite miltus ir maišykite, kol masė bus kaip tirštų blynų masė. Jeigu reikia, miltų dar pridėkite savo nuožiūra. Galite miltus pamaišyti su sėlenomis.

Į įkaitintą keptuvę su aliejumi šaukštu dėti masę (kaip blynams) ir kepti.

Labai skanu iškepusius kotletukus patroškinti baltame padaže (kas mėgsta galima įdėti pomidorų padažo) ar baltame padaže su grybais.

Tiekti su bulvių koše ar kt. mėgstamu garnyru.

Skanu juos valgyti ir šaltas su daržovėmis, labai tinka sumuštiniui pasidaryti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Jautienos kepenėlės
2 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
5 šaukštas Aliejus
Sudėtingumas :