Keksas su džiovintais pomidorais ir migdolais

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių.

Pomidorus supjaustykite didokais gabalėliais. Kiaušinius išplakite su druska ir pipirais, kol masė padidės.

Maišydami supilkite grietinėlę ir vyną, suberkite persijotus miltus, mieles, tada suberkite pomidorų gabalėlius, tarkuotą parmezaną, smulkintus migdolus ir bazilikus. Viską išmaišykite mediniu šaukštu.

Supilkite tešlą į sviestu išteptą stačiakampę formą. Kepkite orkaitėje 45 – 50 min. Keksas turi būti gelsvai auksinės spalvos. Palikite 10 min. pravėsti, paskui išimkite iš kepimo formos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Miltai
150 g Džiovinti pomidorai
2 šaukštas Bazilikai
2 šaukštas Migdolų miltai
4 vnt. Kiaušiniai
6 šaukštas Baltas saldus vynas
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 pakelis Kepimo milteliai
1/4 šaukštelis Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :