Kebabai

Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į avienos faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.

Imbierą sutarkuokite. Česnaką labai smulkiai sukapokite.

Į faršą suberkite smulkintą nykščio dydžio gabalėlį šviežio imbiero, česnaką, smulkintus žalumynus.

Išmaišykite ir gerai išmuškite.

Ant iešmo formuokite dešrelės formos maltinį, gerai prispauskite ir kepkite ant vidutinio karščio žarijų apie 15–20 minučių.

Būtinai sukiokite iešmą.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Avienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
gabaliukas Imbieras
4 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Kalendros
žiupsnelis Čiobreliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :