Kavos sausainiai

Kavos sausainiai
© R.Daskevičiaus nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vieną parą laikome puodeliu kavos užpiltą stiklinę razinų.

Kambario temperatūros sviestą sudedame į indą. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, sutarkuojame apelsino žievelę. Viską išmaišome. Suberiame žirnių miltus, išmaišome ir suberiame kvietinius miltus. Viską gerai išmaišome.

Nuvarviname razinas, suberiame į tešlą ir paminkome.

Iš tešlos suformuojame volelį, supjaustome tešlą maždaug 1 cm storio griežinėliais ir dedame ant sviestinio popieriaus.

Kepame 10 minučių 190 C temperatūroje.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Sausainiams:
100 g Sviestas
4 šaukštas Rudasis cukrus
1 žiupsnelis Vanilinis cukrus
1/2 vnt. Apelsino žievelė
1 puodelis Kava
1 stiklinė Razinos
1 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Žirnių miltai
1 stiklinė Kvietiniai miltai
Apibarstymui:
pagal skonį Cukraus pudra
Porcijos: 6
Sudėtingumas :