Kava su baltuoju šokoladu

Įprastą kavą galite paskaninti ne vien tik juodu šokoladu. Baltas šokoladas taip pat puikiai pasaldina karštos kavos puodelį.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Šokoladą ištirpdykite šiltame piene ir supilkite visą masę į karštos kavos puodelį - turite puikų desertą, kurį galite papuošti ir paskaninti grietinėlės kepuraite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

30 g Baltasis šokoladas
20 ml Pienas
2 šaukštelis Kava
150 ml Vanduo
20 ml Grietinėlė (30 proc. riebumo)
Porcijos: 1