Karšti žirnių riešutėliai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žirnius pamerkite nakčiai ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Nusunkite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Apkepinkite, pabarstykite džiovintu raudonėliu ir maltais pipirais. Patiekite karštus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Žirniai
pagal skonį Druska
1 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Raudonėliai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :