Karštas meksikietiškas šokoladas

Paskutinės minutės Valentino pasiūlymas, kai norisi nustebinti mylimąjį, o laiko nėra.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į nedidelį puodą supilkite pieną, užkaiskite ant vidutinio karštumo viryklės. Įdėkite cinamono lazdeles, sutrupintą šokoladą. Maišykite ir kaitinkite, kol ištirps šokoladas.

Išimkite iš pieno cinamono lazdeles, supilkite į pieną vanilės ekstraktą, užvirinkite.

Nukaiskite puodą nuo viryklės, išplakite jo turinį putų. Karštą šokoladą išpilstykite į puodelius ir iš karto patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Pienas
100 g Šokoladas
3 vnt. Cinamono lazdelės
1 šaukštas Vanilės ekstraktas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :