Kalmarų žiedai tešloje su riešutiniu padažu

Receptų knygose dažniausiai pateikiami kalmarų žiedų įprastoje tešloje receptai. Galima padaryti šį patiekalą įdomesnį, šventiškesnį, patiekti su riešutiniu, garstyčių ir grietinės padažais.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite kalmarus žiedais. Tešlai sumaišykite džiūvėsėlius su riešutais. Išplakite kiaušinį su vandeniu ir šaukšteliu aliejaus.

Žiedus apvoliokite miltuose, kiaušinio masėje, riešutuose ir apkepkite įkaitintame aliejuje. Paskui sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Šį patiekalą galima valgyti ir karštą, ir šaltą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Kalmarai
1/2 stiklinė Miltai
2 stiklinė Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
1/2 stiklinė Riešutai
1 šaukštas Vanduo
100 ml Aliejus
Sudėtingumas :