KALĖDOMS: meduolių skonio antiena su granatų padažu

Meduolių skonio antiena su granatų padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Naudodami aštrų peilį, nupjaukite riebiąją mėsos dalį, stengdamiesi neįpjauti po ja esančios mėsos dalies.

File įdėkite į šaltą keptuvę taip, kad pjovimo vieta būtų apačioje ir pakepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai paruduos.

Tada mėsą sudėkite į kepimo indą pjautine dalimi į viršų.

Mėsos paviršių patepkite medumi, pabarstykite prieskoniais ir druska.

Kepkite orkaitėje 90ºC temperatūroje apie 25 min.

Padažas:

Ištirpinkite cukrų keptuvėje storu dugnu, sudėkite kmynus ir kario pastą.

Vėliau supilkite granatų sultis ir sultinį.

Virkite ant žemos ugnies apie 25 min., kol liks apie 300 ml padažo.

Naudokite padažo tirštiklį (arba kukurūzų krakmolą, sumaišytą su šaltu vandeniu), kad padažas gautųsi tirštesnis.

Paskaninkite jį druska.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Antiena
2 šaukštas Medus
0,5 šaukštas Santa Maria maltas imbieras
0,5 šaukštas Santa Maria maltas cinamonas
0,5 šaukštas Santa Maria malti juodieji pipirai
pagal skonį Santa Maria akmens druska, malūnėlyje
Padažui
2 šaukštas Cukrus
500 ml Granatų sultys
1 šaukštas Vištienos sultinys
1 šaukštas Santa Maria žalioji kario pasta
1 šaukštelis Balzaminis actas
0,5 šaukštelis Santa Maria kmynai
1 šaukštelis Krakmolas
pagal skonį Santa Maria akmens druska, malūnėlyje
Porcijos: 4
Sudėtingumas :