KALĖDOMS: apelsinų žievelių cukatai su šokoladu

 (2)
Apelsinų žievelių cukatai su šokoladu
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apelsinų žieveles stenkitės nulupti ir nupjauti kuo storiau. Žieveles supjaustykite lazdelėmis.

Žieveles virkite vandenyje apie 40 minučių. Žieveles nukoškite ir gerai nuvarvinkite.

Užvirkite vandenį su cukrumi ir sudėkite žieveles. Virkite ant mažos ugnies (vis pamaišant) apie 40 minučių, kol žievelės pasidarys tarsi permatomos.

Išimkite žieveles ir nuvarvinkite. Paskleiskite ant kepimo popieriaus ir leiskite gerai nudžiūti.

Juodą šokoladą ištirpinkite ir leiskite pravėsti (turi būti ant stingimo ribos).

Į šokoladą įmerkite cukatų šiaudelių galiukus ir padėkite sustingti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Apelsino žievelė
500 g Cukrus
100 g Juodasis šokoladas
Sudėtingumas :