Kalėdiniai morengai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų, pamažu suberkite persijotą cukraus pudrą ir išplakite iki standumo. Plakinį padalinkite į kelias porcijas, kiekvieną porciją galite nuspalvinti maistiniais dažais vis kitokia spalva.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Baltymų putas sukrėskite į konditerinį maišelį ir išspauskite įvairių formų sausainiukų.

Sausainių viršų galite papuošti maltais riešutais arba specialiais konditeriniais pabarstukais ir dėkite į įkaitintą iki 150 C laipsnių orkaitę. Džiovinti pravertoje orkaitėje, po 15 minučių sumažinti orkaitės kaitrą iki 50 C.

Kad būtų lengviau nuimti iškepusius sausainius, kepimo popierių atsargiai sudrėkinkite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
3 vnt. Kiaušinių baltymai
150 g Cukraus pudra
Įvairių spalvų maistiniai dažai
Papuošimui:
Riešutai
Sudėtingumas :