Kalakutienos šašlykai imbierų marinate

Kalakutienos šašlykai imbierų marinate
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite marinatui skirtus produktus.

Kalakutienos filė supjaustykite ilgomis juostelėmis, sudėkite į polietileninį maišą ir užpilkite marinatu.

Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai 3 valandas.

Filė smeikite ant iešmelių kas 3 cm, kad išeitų gyvatėlė.

Kepkite kepsninėje 10 minučių, apšlakstydami marinatu.

Atsiųskite savo firminį (ar mėgstamą) receptą iškylai ir laimėkite vieną iš penkių „Borjomi“ rinkinių. Rinkinį sudaro prijuostė ir šeši vieno litro „Borjomi“ mineralinio vandens buteliai.

Daugiau informacijos rasite ČIA.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Kalakutienos filė
Marinatui
50 ml Sojos padažas
3 šaukštas Baltojo vyno actas
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštelis Imbieras
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :