Kalakutienos kepsnys su persikais ir sūriu

Dėkojame skaitytojai Laimai už puikų receptą.
Kalakutienos kepsnys su persikais ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kalakutienos filė supjaustykite apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamuškite, kad suminkštėtų, ištepkite majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikite 10-15 minučių marinuotis.

Paruoštus mėsos gabalėlius apvoliokite džiūvėsiuose ir apkepkite keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 minutes iš abiejų pusių.

Apkeptą mėsą dėkite į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko uždėkite pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minučių.

Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kalakutienos filė
1 šaukštas Majonezas
1 skiltelė Česnakai
50 g Malti džiūvėsėliai
4 vnt. Konservuoti persikai
100 g Kietasis sūris