Kalakutienos kepsnys PERSIKAS

 (1)
Už receptą dėkojame skaitytojai Laimai.
Kalakutienos kepsnys PERSIKAS
Kalakutienos kepsnys PERSIKAS
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kalakutienos filė supjaustykite apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamuškite kad suminkštėtų. Pabarstykite druska ir pipirais.

Ištepkite majonezu, sumaišytu su skiltele išspausto česnako ir palikite kelioms minutėms.

Paruoštus mėsos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 3 minutes iš abiejų pusių.

Apkeptą mėsą dėkite į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po puselę konservuoto persiko, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minutes.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Kalakutienos filė
4 šaukštas Majonezas
2 skiltelė Česnakai
1 sauja Malti džiūvėsėliai
6 vnt. Konservuoti persikai (puselės)
100 g Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :