Kalakutienos „keksiukai“

Kalakutienos „keksiukai“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
2.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite kalakutienos faršą su smulkiai pjaustytu obuoliu (obuolį prieš tai nulupkite).

Sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus, miltus, garstyčias, rozmarino, čiobrelių, pipirų ir druskos.

Viską gerai išminkykite ir sudėkite į keksiukų formeles.

Papuošti galite vyšninių pomidorų skiltelėmis.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Patiekite su bruknių uogiene.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kalakutienos faršas
1 vnt. Obuoliai
1 vnt. Svogūnai
0,5 stiklinė Miltai
2 šaukštas Garstyčios
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Čiobreliai
pagal skonį Rozmarinai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :