Kalakutienos keksiukai - kotletai be riebalų

 (2)
Kalakutienos keksiukai - kotletai be riebalų
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Į kalakutienos sumaltą mėsą dedame smulkiai sutarkuotas morkas, išspaudžiame česnaką, susmulkintą svogūną, įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius.

2. Visą masę gerai išmaišius sudedame ją į keksiukų formeles (formelės masė pripildoma be kaupo).

3. Keksiukus kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min.

4. Keksiukus valgome su šviežiomis, garuose virtomis ar lengvai orkaitėje apkeptomis daržovėmis.

5. Kad keksiukai būtų „šlapesni“, juos galima patepti pomidorų padažu.

Beje, jei kotletukai gaunasi sausoki, galima išėmus iš formelės, dar kelias minutes patroškinti puode su vandeniu ir daržovių sultiniu.

sulieknek.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kalakutienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
4 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :