Kalakutiena su daržovėmis

Patiekite su ryžiais arba makaronais.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Gilioje keptuvėje (galite naudoti “wok”) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite kalakutienos juosteles ir pakepinkite 1 min. Tada suberkite česnaką, imbierą, svogūnų laiškus bei aitriuosius pipirus ir pakepinkite dar pusę minutės. Sudėkite kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytas daržoves ir pakepinkite 1 min.

Sumaišykite sojos padažą, ryžių vyną, 2 šaukštus vandens ir šiuo mišiniu apipilkite daržoves. Kukurūzų krakmolą sumaišykite su 1 šaukštu vandens ir įmaišykite į daržoves. Leiskite užvirti, tada sumažinkite ugnį, pakaitinkite 1min, įmaišykite sezamų sėklų aliejų.

Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite anakardžių riešutais ir svogūnų laiškais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Brokoliai
2 vnt. Morkos
100 g Kininis kopūstas
50 g Grybai
350 g Kalakutienos filė
1 vnt. Čili pipirai
2 skiltelė Česnakai
10 g Imbieras
žiupsnelis Svogūnų laiškai
2 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Ryžių vynas
3 šaukštas Vanduo
1 šaukštelis Kukurūzų krakmolas
1 šaukštelis Sezamų aliejus
Papuošimui:
50 g Anakardžių riešutai
2 vnt. Svogūnų laiškai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :