Kalafionara

 (2)
Autorius: Greta Dičiūnaitė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Užkaisti vandenį spagečiams. Kalafiorus susmulkinti į mažus žiedinėlius ir dėti kepti į keptuvę kartu su gabalėliu sviesto.

Makaronus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti pagal instrukcijas ant pakelio.

Išplakti kiaušinį, į jį smulkiausia tarka įtarkuoti džiugą ir įtrupinti minkštąjį sūrį. Tuo tarpu nepamiršti vis pamaišyti kalafiorų, apibarstyti juos druska ir juodaisiais pipirais.

Kai spagečiai bus išvirę, išjungti ugnį ir nupilti nuo jų vandenį. Į tą patį puodą suberti jau minkštus kalafiorus ir užpilti kiaušinio ir sūrių plakiniu. Viską gerai išmaišyti ir uždengus puodo dangtį palaikyti apie 5 minutes. Apibarstyti smulkintais rozmarinų lapeliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Žiediniai kopūstai
1 vnt. Kiaušiniai
50 g Džiugo sūris
50 g Brinza arba feta
200 g Spagečiai
žiupsnelis Rozmarinai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
gabaliukas Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :