Kaip skaniai išvirti liežuvį

 (14)
Virtas liežuvis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nusipirktą liežuvį nuplaukite ir dėkite į puodą. Užvirkite, nupilkite putas, nuplaukite liežuvį ir vėl dėkite į puodą su vandeniu.

Įberkite druskos, pipirų, kadagio uogų, įdėkite lauro lapų, smulkiai pjaustytą morką, rozmarino šakelę, perpjautas česnako skilteles per pusę ir riekelėmis pjaustytą svogūną.

Virkite apie 3 valandas.

Karštą vandenį nupilkite, užpilkite šalto.

Liežuvį nusausinkite ir nulupkite viršutinę odelę.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Jaučio liežuvis
1 šaukštelis Druska
4 vnt. Juodieji pipirai
3 vnt. Kvapieji pipirai
4 vnt. Lauro lapai
2 skiltelė Česnakai
1 vnt. Svogūnai
0,5 vnt. Morkos
1 šakelė Rozmarinai
2 vnt. Kadagių uogos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :