Kaip iš riešutų paruošti parmezano sūrį?

 (1)
Šis veganiškas receptas pravers kepiniuose, kuriems reikia tarkuoto parmezano sūrio.
Tarkuotas parmezano sūris
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Anakardžius suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, išlyginkite.

Apibarstykite druska.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Atvėsusius riešutus suberkite į malimo indą kartu su mielėmis ir džiovinto česnako granulėmis.

Gerai viską sumalkite iki trupinių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Anakardžių riešutai
pagal skonį Druska
2 šaukštelis Česnako milteliai
3 šaukštas Mielės
Sudėtingumas :