Jorkšyro pudingiukai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Anglijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su druska, įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol masė taps vientisa. Tada maišydami supilkite pieną ir 30 min. tešlą laikykite šaldytuve.

Orkaitę įkaitinkite iki 240 °C. Į kiekvieną formelę įdėkite šiek tiek taukų arba įpilkite truputėlį aliejaus. Formeles su riebalais įdėkite į orkaitę ir palaikykite apie 8 min., kad riebalai gerai įkaistų.

Tada į formeles įpilkite tiek tešlos, kad pripildytų jas iki pusės, ir tuoj pat įdėkite atgal į orkaitę. Kepkite apie 10 min., tuomet sumažinkite temperatūrą iki 200 °C ir kepkite dar 15 min.

Jei norite, kad pudingiukų apačia irgi apskrustų, likus 5 min. iki kepimo pabaigos juos išimkite iš formelių ir apverskite, kad apkeptų kita pusė.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

120 g Miltai
1 šaukštelis Druska
300 ml Pienas
3 vnt. Kiaušiniai
50 g Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :