Jogurtinis keksas su kriaušėmis ir šokoladu

Jogurtinis keksas su kriaušėmis ir šokoladu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Šokoladą sutarkuokite.

Kiaušinius išsukite su cukrumi iki baltumo.

Supilkite ištirpintą sviestą, migdolų esencija ir išsukite.

Supilkite jogurtą ir išplakite.

Maišant suberkite miltų, druskos ir kepimo miltelių mišinį.

Įmaišykite kriaušes ir šokolado drožles.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Miltai
4 vnt. Kiaušiniai
1,5 stiklinė Graikiškas jogurtas
2 šaukštas Sviestas
0,5 stiklinė Cukrus
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 šaukštelis Migdolų esencija
3 vnt. Kriaušės
50 g Juodasis šokoladas
1 sauja Migdolų drožlės
1 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 10
Sudėtingumas :