Jautienos nugarinė su morkomis

 (4)
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.
Jautienos nugarinė su morkomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautienos nugarinę pabarstykite šviežiu rozmarinu ir pipirais ir dėkite į šaldytuvą per naktį pasimarinuoti.

Kepimo foliją pašlakstykite aliejumi, dėkite griežinėliais supjaustytus česnakus ir morkas. Pabarstykite druska. Uždėkite nugarinę, pabarstykite druska. Ant nugarinės vėl dėkite česnakų ir morkų griežinėlių.

Folijos kraštus užlenkite - padarykite vokelį.

Kepkite iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Jautienos nugarinė
4 skiltelė Česnakai
2 vnt. Morkos
2 šaukštelis Rozmarinai
0,5 šaukštelis Pipirai
0,5 šaukštelis Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :