Jautienos kepsnys su bruknių padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautienos išpjovą supjaustykite griežinėliais. Įkaitintame augaliniame aliejuje iškepkite jautienos kepsnius. Sudėkite į lėkštę.

Susmulkintas bruknes sumaišykite su cukrumi ir portveinu, įpilkite truputėlį vandens ir pavirinkite.

Likusiame nuo mėsos padaže patroškinkite susmulkintą svogūną. Ten pat supilkite bruknių padažą, suberkite tarkuotus baltuosius ridikėlius, garstyčias, druską, įpilkite truputėlį vandens. Maišydami užvirinkite.

Prieš patiekiant ant stalo kiekvieną kepsnį perpjaukite išilgai. Į indą įpilkite truputėlį padažo, padėkite mėsą ir apliekite likusiu bruknių padažu. Garnyrui patiekite pjaustytų salierų stiebų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Jautienos išpjova
1 šaukštas Aliejus
1 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Baltieji ridikai tarkuoti
1 šaukštas Garstyčios
0,5 šaukštelis Druska
Bruknių padažui:
100 g Bruknės
40 g Cukrus
1 šaukštas Portveinas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :